Nieuws archief 2018

17-04-2018

Medewerking van het DMK bij 73e herdenking

Het bestuur van de stichting Vrienden van de Oranjerie zegt het Dierens Mannenkoor weer hartelijk dank voor haar onmisbare medewerking bij de 73e herdenking van de bevrijding van Dieren.

Download hier de diverse foto's en artikelen over deze herdenking.

Save the Date voor de 74e Herdenking voor de bevrijding van Dieren e.o. op dinsdag 16 april 2019. Ook dan weer bij het oorlogsmonument in het Carolinapark. Zelfde tijd.

29-03-2018

Je hoort het plezier!

Op 10 maart jl. nam Het Dierens Mannenkoor deel aan het Zangersfestival in Eibergen, georganiseerd door de KNZV - Vereniging Midden Nederland. Eén van de opmerkingen van de jury was: Je hoort het plezier! Een mooie opsteker nu we ook hard aan het werk zijn voor het aankomende jubileumconcert!

Download hier enkele foto's.

29-01-2018

Dierens Mannenkoor neemt afscheid van burgemeester

Het Dierens Mannenkoor nam tijdens haar optreden op de Kerstmarkt in Spankeren op zondag 10 december jl. met het lied "Ik wens je de tijd"op gepaste wijze afscheid van burgemeester Van Wingerden.